Find vej: Forside » Artikler » Buytime.dk – Din online smykkebutik

Buytime.dk – Din online smykkebutik

Lagt på asias.dk den 29-08-2014 af webmaster

Buytime er en flot og brugervenlig webshop, med speciale i flotte kvalitets smykker og ure. Webshoppen har et stort og varieret udbud af ure og smykker i stærke mærker som: Blomdahl, Aagaard, troldekugler, Seiko, Festina, Story m.m. Hvem er buytime.dk
Buytime.dk er en velassorteret webshop for de kvalitetsbevidste. Buytime sælger smykker og ure i høj kvalitet og i kendte mærker. Her kan købes både Blomdahl øreringe, Aagaard smykker, troldekugler, Christina watches, Seiko herre- og dameure og meget mere.

Hvad kan buytime tilbyde
Smykkerne er smukt designede af flere store danske smykkedesignere, der sætter høj kvalitet og skønhed i højsædet.

De flotte ure på webshoppen fortæller også om en høj kvalitet. Her kan købes smukke ure fra Christina watches, med ægte diamanter og ædelmetaller, farverig og festlige Festina ure, elegante Story ure og de altid populære og stærke Seiko ure.

Endvidere er der også mulighed for at designe sin egen helt unikke halskæde eller armbånd, med eventyrlige charms og andet tilbehør.

Blandt buytime.dk's udvalg findes også flere ting til børn, her kan man finde fine ting til en barnedåb, samt smykker og ure.

Kvalitet, garanti og pris.
Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten i produkterne på siden. Alle produkter er lavet i en stærk og holdbar kvalitet, der er både brugt ædelmetaller og ægte sten m.m. for at skabe de skønne smykker og ure.

Buytime tilbyder desuden 30 dages returret og 2 års reklamationsret, som sikrer kunden, hvis der mod forventning skulle være en fejl på produktet.

Prisen er holdt på et fornuftigt niveau og afspejler smykkernes og urenes smukke design og høje kvalitet.

Købs- og betalingsdelen.
Buytime.dk er en flot og brugervenligt side, hvor man altid har et godt overblik i indkøbskurven, over de produkter man bestiller og prisen på samme.

Betalingsdelen er nem og overskuelig og det er muligt at tilknytte en kommentar til sin ordre. Betaling kan ske med gængse kreditkort fra Danmark, samt American Express, Maestro og JCB.