Find vej: Forside » Artikler » Et smykke er et evigt minde

Et smykke er et evigt minde

Lagt på asias.dk den 21-10-2015 af webmaster


For en kvinde er et smykke den mest personlige gave, hun kan modtage. Et smykke bæres på kroppen og minder til evig tid om den særlige anledning og om den person, der valgte at give gaven.Smykkerne fra SAN – links of joy består af armbånd, hals-kæder og øreringe og sælges fra guldsmedeforretninger over hele Danmark og i Norden.

Kæderne er bløde og smidige, så de falder let om både hånd-led og hals, og de er slebet med diamanter, så de får en spændende blank og gnistrende overflade.

De enkelte smykker kan skræddersyes efter kundens særlige ønske i fire farvekombinationer uden merpris og med enten fire eller otte rækker, så smykket kan gøres personligt.

Der er fire farver at vælge imellem, og alle er fremstillet i sterlingsølv: den flotte blanke, den rå og sort-rhodinerede , den klassiske forgyldt i 18 karat guld og den rosaforgyldte, som er tidens farve.

Kæderne til både armbånd og collier laves i alle længder, så smykket kommer til at sidde perfekt, og magnetlåsene til fire eller otte rækker kæde er specialfremstillet med en ekstra diamantslibning, så den funkler.

Serien fuldendes af øreringe i alle fire farver.

Vejledende pris: armbånd med fire rækker kr. 850, hals-kæde kr. 1.350 og øreringe
kr. 395.

Nærmeste forhandler oplyses på telefon 86890099 eller på www.san-design.dk