Find vej: Forside » Artikler » Fleksibel Marketing - efter behov

Fleksibel Marketing - efter behov

Lagt på asias.dk den 10-01-2015 af webmaster

Multimediedesigner Christina K. Sørensen har startet virksomheden ck-design, hvor hun hjælper mindre virksomheder med marketing relaterede opgaver på timebasis. Siden 2006 har Christina arbejdet som multimediedesigner/marketingassistent og har bl.a. erfaring inden for brancher som byggeri, smykker og miljø. Igennem Christinas ansættelser har hun erfaret, at marketing behovet kan varierer meget i løbet af året. Derfor tilbyder Christina marketing hjælp til mindre virksomheder på timebasis. Det vil sige virksomheden trækker kun på hjælp, når der er brug for det f.eks. i forbindelse med messer, seminarer el. kurser m.m., hvor de mangler nyt grafisk materiale.

Online og offline
Christina kan hjælpe med både online og offline opgaver. Opgaverne kan f.eks. være opsætning af grafisk materiale som efterfølgende kan sendes til det ønskede trykkeri. Samtidig kan hun tilbyde grafisk hjælp til roll-ups og andet messeudstyr, annoncer, plakater, nyhedsbreve, web-bannere og oprettelse af firmasider på Facebook, Linkedin og andre sociale platforme. Christina er ved at gennemføre en Web Marketing Manager uddannelse på IBC i Kolding for at være opdateret omkring virksomheders planlægning og brug af de sociale medier.

Drivkraft
Drivkraften bag ck-design er glæden ved at designe noget grafisk som brochurer og flyers, samt at følge med i de nye måder at markedsføre sig på online, bl.a. ved brug af de sociale medier. Måske mener mange virksomheders ejere ikke, at de behøver, at være til stede på de sociale platforme, men for at optimere placeringen på Google, samt inddragelse af kunderne, kan det være en rigtig god idé at overveje.

Klippekort
Det er mulighed for køb af klippekort for henholdsvis 5 og 10 timer, hvorved timeprisen reduceres og det dermed bliver til fordel for virksomheden at købe flere timer ved større opgaver.

Christina deler gerne ud af nyheder omkring marketing og sociale medier m.v. hvor man kan følge med på ck-design.dk, samt på de sociale platforme som facebook, linkedIn m.m. Interesserede er også velkomne til at kontakte Christina og få råd og vejledning i løsning af marketing relaterede opgaver. På sigt er det Christinas plan at lave nyhedsbreve, som omhandler nye måder at virksomheder kan markedsføre sig på, specielt ved brug af de sociale medier.