Find vej: Forside » Artikler » Følg din indre passion og bliv din egen chef!

Følg din indre passion og bliv din egen chef!

Lagt på asias.dk den 21-03-2013 af webmaster

Kom godt i gang og stærkt videre. Det er hovedbudskabet for den kommende Iværksættermesse i Køge, der er målrettet iværksættere, selvstændige og virksomhedsejere, som søger hjælp og inspiration til opstart, drift og vækst af egen virksomhed.

Det handler om, hvordan man booster sin forretning og at skabe flere arbejdspladser. Og hvordan gør man så lige det Svarene kan man finde på Iværksættermessen, der er arrangeret af Expo Viva i partnerskab med Køge Erhvervsservice.

På messen vil der være mulighed for at møde en lang række rådgivende virksomheder, der står klar med gratis rådgivning. Blandt udstillerne vil være advokater, revisorer, banker, online og branding eksperter samt leverandører af produkter og serviceydelser.

- Messen er en invitation til alle, der går med en iværksætter i maven eller som har været i gang i et stykke tid, men som søger fornyet inspiration. Den 6. april kan man møde branchen, danne nye kontakter, komme med i netværksgrupper, høre spændende og inspirerende oplæg og møde rollemodeller, fortæller Eva Vedel fra Expo Viva.

Bliv inspireret af andres succes
På Iværksættermessen kommer blandt andre Kasi-Jesper, som på 6 år skabte en milliardomsætning med smykker fra Pandora og siden håndboldeventyret AG København. Messedeltagerne kan høre hans spændende historie og samtidig få et indblik i de nye forretningseventyr, der er i støbeskeen.

På Scenen Just Do It kan man også møde Martin Thorborg, som skabte Jubii og iværksætterportalen Amino. Martin har rejst det meste af verden rundt og interviewet 30 danske succesfulde iværksættere, bosat i udlandet. Thorborg fortæller om sine møder, og om hvordan og hvorfor disse iværksættere har fået succes.

En kommune med fokus på iværksættere
At messen afholdes i Køge er langt fra nogen tilfældighed. Køge Kommune har nemlig vist sig at være en innovativ kommune med nogle visionære politikere, som bakker op omkring byens erhvervsliv.

Borgmester Marie Stærke fortæller: - Køge kommune ønsker at støtte op om de lokale iværksættere og mindre virksomheder. Og som kommune har vi også rigtig mange gode tilbud. Vi har blandt andet lanceret Køge Erhvervsservice, som er et sted, hvor iværksættere og mindre virksomhed kan gå hen og få råd og vejledning. Derudover er der også Iværksættermesse Køge. Her får iværksætterne en enestående mulighed for at møde et hav af rådgivere og foredragsholdere, som står parate til at hjælpe dem godt i gang. Så jeg håber, at messen vil medvirke til at rigtig mange iværksættere bliver hjulpet godt videre, og at vi i den kommende tid vil opleve vækst i forhold til nystartede virksomheder.

Pressekontakt
Eva Vedel, Expo Viva
Tlf.: 21 20 75 85

Jes Pettersson, Køge Erhvervsservice
Tlf. 20 52 94 04

Iværksættermesse Køge arrangeres af Expo Viva i samarbejde med Køge Erhvervsservice.

Fakta:
Iværksættermessen i Køge har kørt hvert år siden 2009 og besøges hvert år af mere end 1.000 beslutningstagere, erhvervsfolk og iværksættere. I år finder messen sted den 6. april mellem kl. 09.00-16.00 i Ravnsborghallerne i Køge. Der er gratis adgang for alle. Book billet på www.iværksættermesse.dk

Blandt udstillerne på messen er blandt andre:

Amino
Anglo Corporate Services Limited
Billy's Billing
Blücher Media
Blumensaadt Business Office
Brand Universe
Budget 1 2 3
Carlend Copenhagen
Dana
Dansk Iværksætter Forening
Deloitte
Dynaccount
e-conomic
Foreningen for Kvindelige Virksomhedsejere
GLB Revision
Global Network
Go MINIsite
Growbizz
Hornskov Vindberg
House of Marketing
InspiMotion
JustMashup!
Køge Erhvervsservice
Magasinet IVÆRKSÆTTEREN
Køge Erhvervsservice
Netzy
NNTV
Nordea
Office2go
Pramo - Løn og Regnskab
PressWire
Proflex Administration
Ret & Råd Advokater
Rohde-cc consulting co.
RUC Innovation
Ryslinge Innovations Højskole
Salgsbureauet
Skandiaweb
SKAT Køge
Skiltemand
Start Op Magasinet
Svea Finans
Sydbank - Køge
TRYG
Vækstfabrikkerne
WIB Danmark