Find vej: Forside » Artikler » Foråret fejres i Andelslandsbyen

Foråret fejres i Andelslandsbyen

Lagt på asias.dk den 14-05-2013 af webmaster

Det bliver et par skønne dage i det grønne, når Andelslandsbyen byder indenfor til den årlige forårsfestival med marked, dyr og musik.

Nyd en dejlig dag i Andelslandsbyens grønne omgivelser, når der den 25. og 26. maj åbnes for Nyvangs store Forårsfestival. Der bliver en herlig stemning på markedet, hvor boderne faldbyder alt fra uld, glas, kunsthåndværk, keramik og smykker til øl og spegepølser.

Ved udstillingen af racekaniner fra Holbæk Kaninavlerforening er der mulighed for at se, hvordan man kan træne kaniner til at hoppe.

Odsherred Fjerkræklub m.fl. udstiller racehøns, og man kan få gode råd til det private hønsehold og de forskellige racers kvaliteter og særpræg.

For børnene er der mulighed for at købe en ridetur og hele familien kan købe en tur med vores hestevogn rundt i landsbyen.

Alle husene i landsbyen er åbne og der er aktiviteter rundt omkring. I Brugsens stuer sidder børstenbinderen og binder børster, som kan købes i Brugsens butik. Mejeriet pasteuriserer og kærner smør og søndag kan man smage den rigtige kærnemælk.

Countryheat underholder begge dage med westernmusik og lørdag spiller Smed Hansens spillemænd på husmandsstedet.

For yderligere oplysninger; kontakt marketingchef Benjamin Lamberth, bl@andelslandsbyen.dk, Tlf.: 51 20 25 09.

Fotos til pressebrug forefindes på hjemmesiden: www.andelslandsbyen.dk Yderligere arrangementsbeskrivelse: http://www.andelslandsbyen.dk/1-1034-foraarsfestival.html
Program for arrangementet: http://www.andelslandsbyen.dk/data/files/forã¥rsfestival/program%202013.pdf