Find vej: Forside » Artikler » Gør en god rejsehandel

Gør en god rejsehandel

Lagt på asias.dk den 11-06-2014 af webmaster

Søger du tips og ideer til at gøre en god rejsehandel eller en genvej til den perfekte ferie, så se her. Vi er rigtig mange der godt kan lide at rejse, shoppe og gøre en god handel og når vi så kan kombinere tingene bliver det rigtig godt.

Når vi rejser er humøret højt, livet nydes i højeste gear og vi har lyst til at shoppe tøj, ure, kosmetik, parfume, smykker og andre skønne ting, som giver livsglæde.

Pengene sidder som regel lidt løsere, når vi er på ferie, men det betyder ikke nødvendigvis, at vi bare bruger løs uden at tænke på prisen. Vi vil gerne gøre en god handel, også når vi er under fjerne himmelstrøg, men det er ikke altid at vi ved hvad der er billigt og værd at gå efter på enkelte rejsemål.

Det har rejsesitet Travelfreak.dk nu tænkt sig at gøre noget ved, de vil lave en liste fordelt på lande, som fortæller hvor der er penge at spare, når du besøger det pågældende rejsemål.

For eksempel kan du godt spare 15 - 20 % på parfumeartikler, når du besøger Canarie-øen Fuerteventura, Levis cowboybukser skal naturligvis købes i USA, Guldsmykker sælges til rimelige penge i Abu Dhabi.

Men der er helt sikkert mange andre ting, som er billige rundt om i verden, så ligger du inde med et godt tip til hvor man kan gøre en god handel, kan du besøge Travelfreak.dk´s facebook side og poste dit tip, ligesom du selv kan blive inspireret til din næste rejse shoppingtur på Travelfreak´s hjemmeside, hvor du også finder alle de andre oplysninger du kan få brug for, når du skal ud at rejse.