Find vej: Forside » Artikler » Julemarked i Job- & Aktivitetscenteret

Julemarked i Job- & Aktivitetscenteret

Lagt på asias.dk den 19-11-2012 af webmaster

Der er rig mulighed for at finde unika julegaver, når Job- & Aktivitetscenteret i Gentofte Kommune slår dørene op til sine værksteder og inviterer til julemarked lørdag den 24. november kl. 10.30-16.00

Traditionen tro holder Job- & Aktivitetscenteret for voksne med udviklingshæmning julemarked med salg af egne produkter, julecafé og musik. Man kan bl.a. finde smukke håndlavede krus, skåle og smykker i keramik, slidstærke håndvævede viskestykker i flotte farver, babysengetøj, håndmalede julekort, unika julepynt, rugbrødsforme i træ, bordskånere, træinstrumenter og diverse julegodter.

Grønne grene og genbrugssalgJulestemningen begynder allerede på Job- & Aktivitetscenteret parkeringsplads, hvor Nextjobs Gartnerteam sælger pyntegran, troldgrene og andet julegrønt. De får følgeskab af iGenbrug, der sælger genbrugseffekter fra en stor container på pladsen. iGenbrug er et nyt projekt i Gentofte Kommune, som i år 2013 åbner en genbrugsbutik, der skal drives af psykisk sårbare mennesker.

Kom og mød julemanden For børn og andre barnlige sjæle er der julebio, og man kan være heldig at møde julemanden, der deler gaver ud. Julemarkedet bliver krydret med smukke juletoner fra Sandtoftens kor, som går på scenen kl. 14.00, luciaoptog og hyggepianist.

Lækker julemadHvis sulten melder sig, byder Job- & Aktivitetscenterets Café Nema på flæskesteg med det hele og risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce, mens man andre steder i huset kan købe æbleskiver, gløgg og kaffe.

Julemarkedet giver også mulighed for at få et indblik i Job- & Aktivitetscenterets brede vifte af tilbud til mennesker med udviklingshæmning. Centeret rummer beskyttede værksteder, aktivitets- og samværstilbud, et snoezelhus samt fysio- og ergoterapi for målgruppen.

Julemarkedet finder sted på Sandtoften 3-7, 2820 Gentofte, og der er gratis adgang. Hele programmet kan ses på www.jacinfo.dk.

Kontaktinformation:
Kommunikationsmedarbejder Rikke Strøyer Christophersen, tlf.: 20 35 19 82, e-mail: rsc@gentofte.dk