Find vej: Forside » Artikler » Morgendagens designere samles i Larsbjørnsstræde

Morgendagens designere samles i Larsbjørnsstræde

Lagt på asias.dk den 14-11-2012 af webmaster

Hvis du vil vide hvad de nye trends bliver inden for mode og interiør design, så skal du lægge vejen forbi Designers District i Larsbjørnsstræde 11 i København. Den nye butik bliver udstillingsvindue for spirende designere, hvor kunderne får mulighed for at gå på jagt i morgendagens designs.

Er du på udkig efter designs med kant, så er den nye butik Designers District et godt bud på hvor den næste shopping-tur bør gå hen. Her finder man de absolut nyeste trends, produceret af de skarpeste designere i mode og interiør vækstlaget.

Udstillingsvindue for upcoming designere
Designers District giver upcoming designere mulighed for at leje en plads i butikken og dermed få deres produkter på gaden uden store økonomiske investeringer. Ideen fik designer Maria Lindemann for flere år siden, og da et lejemål i Larsbjørnsstræde blev ledigt var der ikke langt til handling. Siden har Maria kontaktet innovative designere i vækstlaget og tilslutningen har været overvældende.

Jeg har fået en helt utrolig opbakning fra en masse designere der laver alt lige fra tøj til smykker og lamper. Vi åbner med 15 spændende designere, hvoraf nogle har været i gang i flere år og andre er helt nye. Jeg har valgt de første designere der skal udstille i butikken fordi, at de alle har noget nyt, råt og kantet over sig, lover Maria Lindemann, der selv har været i designbranchen siden 1995.

Skarpe designs og nye trends
Hos Designers District vil man ikke finde håndarbejde, men skarpe designs og helt nye trends. Alle produkter bliver screenet før de får lov til at blive udstillet og produkter samt designere roteres løbende således, at kunderne altid kan finde nye og friske designs i butikken.

Designers District skal være butikken, hvor du altid kan finde de nyeste tendenser og trends. Det er ikke et kriterium at man er uddannet fra en af design skolerne, men det er til gengæld et krav, at de designs vi udstiller har kant og pang. Jeg har en aftale med designerne om, at jeg får lov at vælge, hvilke af deres designs der kommer ind i butikken og hvilke jeg ikke synes passer ind. For altid at holde skarpheden, arrangerer vi løbende møder med vores designere, hvor man kan dele ideer og inspirerer hinanden, forklarer Maria.

Fair behandling af designere
En af de store forhindringer for nye designere i at komme ud, er bl.a. den ofte høje kommission der skal betales for at sælge fra en butik. For designerne betyder det at deres produkter sælges næsten uden fortjeneste og penge der ellers kunne være gået til nye materialer og koncepter, går i butikkens og ikke designerens lommer. En af hovedreglerne hos Designers District er, at det altid er designerne der tjener mest og kunderne, udover at få noget spændende i indkøbskurven, også støtter designeren.

Kunder går selvfølgelig først og fremmest efter designet i sig selv, men jeg tror også de fleste har det rart med tanken om at støtte en upcoming designer. Hvad de færreste ved er, at kommissionen normalt kan være ret høj, ofte helt op til 60 %, hvilket er meget højt, når man tager designerens materialeudgifter og tid i betragtning. Hos os er konceptet, at vores kunder skal kunne finde spændende designs man ikke ser andre steder og lige så vigtigt skal vores designere behandles godt. Derfor har vi valgt en lav leje af designerens stand i butikken, samt en lav kommission til at dække drift, PR osv., og resten går direkte til designeren. Det er en ny måde at tænke butik på og jeg glæder mig helt utroligt til at åbne, slutter Maria Lindemann fra Designers District i Larsbjørnsstræde, København.

Designers District åbner dørene til de spændende nye trends torsdag den 15. november 2012.