Find vej: Forside » Artikler » Ny dansk smykkedesigner imponerer

Ny dansk smykkedesigner imponerer

Lagt på asias.dk den 27-12-2013 af webmaster

Nyt dansk smykkefirma imponerer med håndlavede kvalitets smykker i råt design.

At smykker ikke længere er forbeholdt kvinder er noget det nyetablerede danske smykkefirma Black design har mærket, efter firmaets lancering i maj 2013.

- Vi har erfaret, at der er et enormt marked for vores produkter, og interessen kommer fra både kvinder og mænd. Det er rent faktisk kommet bag på os, at efterspørgslen har været så stor. Men det er jo et positivt problem, udtaler medejer og designer Camilla Folkman Larsen.

Black Design designer og producerer selv deres smykker i eget smykkeværksted i Hørsholm lidt uden for København. Firmaet har med deres unikke designs og rå look, formået at skabe smykker der henvender sig til begge køn.

Flere kendte og mindre kendte danskere har allerede fået øjnene op for Black Designs håndlavede smykker og ordrerne vælter ind hos det lille firma, som nu overvejer at starte op i udlandet.

- Vi bruger rigtig mange ressourcer på at udvælge de optimale materialer til vores produktioner, så vi kan levere smykker i en højeste kvalitet, fortæller den anden ejer og medstifter Jamil Bahlawan.