Find vej: Forside » Artikler » Smykkemoden er gået fra det diskrete til det prangende fra det dyre til det billige

Smykkemoden er gået fra det diskrete til det prangende fra det dyre til det billige

Lagt på asias.dk den 15-12-2012 af webmaster

Der er sket et trendskift indenfor smykkemoden. De dyre guld- og sølvsmykker bliver udskiftet med prangende og store modesmykker til billigere priser.

Der er startet en verdensomspændende trend hvor modesmykker er blevet ret populære især hos de unge piger og kvinder som investerer deres penge i. Efterspørgslen på modesmykker skulle på en eller anden måde besvares så derfor har en ny og spændende smykke webshop ved navnet Chipii.dk set dagens lys.

-Hos Chipii.dk finder man moderigtige og bredt udvalg af halskæder, armbånde, øreringe, ringe og mange andre spændende ting meget gode priser - så alle kan være med, fortæller Chipii.dks ejer Ramazan Gürel

Guld og sølvpriser slår rekord

Guld og sølvpriser er i rekordniveauet hvor der har været stigninger på over 20 % bare i 2012. Grunden til at priserne er tordnet i vejret er at, de bliver betragtet som sikker havn under krisetider og dette betyder at almindelige mennesker får det svært at følge med i guld og sølv priserne.

-Smykkebranchen kan opdeles i traditionelle guld, og sølvsmykker samt i modesmykker. Vi har bevidst valgt at satse på det sidstnævnte pga. de voldsomme guld og sølvpriser, hvor tendensen ikke ser ud til at ændre sig i den nære fremtid, påpeger Ramazan Gürel som er indehaveren af Chipii.dk.

Alle har ret til at se smuk ud

Det er kvindens natur at føle sig smuk og se trendy ud. Der findes nok ingen kvinder som ikke har fyldt deres skab eller skuffe med smykker. Kvinder betragter smykker som en del af deres personlighed og anvender dem til at pifte deres outfit med men har store udfordringer pga. forhøjede priser.

-Vi har derfor sat et projekt i gang med sloganet Alle har ret til at se smuk og trendy ud, og resultatet blev til en webshop hvor der findes modesmykker til alle i forskellige aldre, hvor vi har skåret omkostningerne ned til benet for at kunne tilbyde vore kunder rimelige priser, fortæller ejeren Ramazan Gürel af Chipii.dk.

Det er desværre ikke er ret nemt for mange at have råd til dyre smykker i disse krise tider og netop derfor vælger mange nu at købe modesmykker til meget lavere priser hvilket kan ses den via høje interesse til smykkefirmaet Chipii.dk.

-Vi ved hvor vigtigt det er for piger og kvinder at have de rette smykker ved udsmykning, men i disse tider oplever vi en stor økonomisk krise hvor folk er meget sparsomme med at bruge deres penge og oveni det er der voldsomme guld- og sølv prisstigninger. Disse faktorer er med til at hæmme for kvindernes udsmykning i store omfang, hvilket var uacceptabelt i vores øjne fortæller Ramazan Gürel og afslutter sine ord ved at bekræfte den store interesse.