Find vej: Forside » Artikler » Smykketrends med personligt præg

Smykketrends med personligt præg

Lagt på asias.dk den 09-05-2014 af webmaster

Både i vores arbejdsliv og privatliv er det vigtigt for os at signalerer det rigtige. Det gælder vores tøj og vores smykker. Derfor er der også en stigende efterspørgsel for smykker, der kan gøres personlige. Dette gælder alt fra armbånd med diverse charms til halskæder. Med udgangspunkt i det individuelle smykke har Jan Løvenhardt Hansen startet online shoppen, der har ændret navn til GiJan.dk ”Customize” er et ord som danskerne er blevet mere og mere bekendt med i løbet af de sidste år. Vi ønsker produkter, der er trendy, men som også viser vores individualitet. Derfor er der i stigene grad et marked for produkter, der netop tilbyder denne mulighed. Fra producent til producent er det forskelligt hvad mulighederne er, men GiJan har fra starten af lagt fokus på at skabe unikke produkter og tilbyder deres kunder medbestemmelse.

Smykker med et personligt præg har været populært længe – ikke kun til kvinder, men også til mænd. GiJan har fokus på begge køn og Jan Løvenhardt Hansen udtaler at det er vigtigt for ham at de kan tilbyde et godt og fleksibelt sortiment. Det er også grunden til at de tilbyder at samle deres valg af vedhæng mm. efter kundens individuelle ønsker. Det kan han fordi at han selv designer mange af sine smykker og han udtaler selv at det gør han for at kunne tilbyde sine kunder noget unikt.

Men ud over at denne ”customization” er begyndt at spille en stor rolle er det lige så meget kvaliteten, der er vigtigt for forbrugeren. Det er især hvis noget er unikt og speciallavet at der er en forventning til at smykket holder længe. Når noget er personligt og unikt får det en følelsesmæssig værdi – og derfor er det vigtigt at kvaliteten er i orden. Derfor er det også det Jan Løvenhardt Hansen ligger fokus på når han taler om sin forretning og sine produkter. Han udtaler at han ligger vægt på at hans smykker af en kvalitet, der holder sit udseende længe.

Smykker er en del af vores image og hvordan vi brander os selv – og trended ligger op til at vi får flere muligheder for at vise vores egen personlighed frem. Smykker giver os endnu en måde at udtrykke vores individualitet på – og det gælder både mænd og kvinder.