Find vej: Forside » Artikler » Åbne døre i Gentofte 2014

Åbne døre i Gentofte 2014

Lagt på asias.dk den 05-04-2014 af webmaster

image description
Kunsten gør hverdagen levende og nærværende! Oplev kunsten på en tur rundt i Gentofte i dagene 8.-11. maj og besøg kunstnere og kunsthåndværkere på deres værksteder og atelierer i kommunen.
Åbne døre i Gentofte inviterer dig igen i år til en unik kunstoplevelse for hele familien.

Du inviteres til at opleve kunsten og foråret på en tur rundt i Gentofte i dagene 8.-11. maj, hvor du kan besøge kunstnere og kunsthåndværkere på deres værksteder og atelierer i kommunen. Der vil i alle værksteder og hjem blive serveret lidt til ganen og et glas vin eller kaffe.

I vil på ruten opleve rummet bag kunsten hos 29 kunstnere på 25 forskellige steder i kommunen. Det er 19. gang publikum inviteres indenfor på ateliererne til et anderledes møde med værkerne, nemlig dér hvor de bliver til.

Åbne Døre i Gentofte er en anden måde at vise værkerne frem på for et publikum, uden om de mere etablerede steder, hvor kunstnerne ellers udstiller og sælger deres værker.

Få en unik kunstoplevelse i lokalområdet i form af visuelle udfordringer i så forskellige udtryk som maleri, illustration, mixed media, keramik, glas, skulptur, tekstil, smykker og foto og få samtidig en direkte dialog med værkernes skabere.

Du kan læse meget mere på vores hjemmeside http://aabnedore.dk/

Velkommen til Åbne Døre i 2014

Torsdag og fredag d. 8. og 9. maj kl. 14.00 – 18.00
Lørdag og søndag d. 10. og 11. maj kl. 12.00 – 18.00