Find vej: Forside » Artikler » Flere og flere bruger mobilen i julehandlen

Flere og flere bruger mobilen i julehandlen

Lagt på asias.dk den 10-12-2015 af webmaster


Stadig flere danskere bruger mobilen til at købe julegaver med, viser nye tal. Flere smartphones og innovative shoppingapps gør julehandlen lettere.“De seneste måneder har mere end 1.000 danske butikker i over 70 byer, primært tøj- og skoforretninger, registreret sig på vores app TIMBAGO, hvor de kan lægge deres varer ind. Samtidig vokser antallet af private danskere, som downloader app’en, så de kan købe butikkernes tøj. Det er populært, ikke mindst her i julen, fordi det er super nemt, og der kan være mange penge at spare”.

Sådan lyder ordene fra Rasmus Nielsen, der er partner i shoppingapp-firmaet TIMBAGO. TIMBAGOs app downloades direkte på mobiltelefonen, hvor tøjforretninger, med app’en i hånden, kan tage et billede af deres varer og lægge dem ind i app’en. Herfra kan forbrugerne se tilbud på f.eks. bukser, sko og kjoler og købe tøjet.

Stor stigning i mobilhandler
Og brugen af shoppingapps som TIMBAGO og mobilhandel generelt vokser i de kommende uger, hvor op mod 4,5 mio. danskere skal ud og købe julegaver.

Helt nye tal fra Nets viser, at danskerne købte for 1,7 mia. kr. i november, hvilket er 1 mia. kr. mere end i november sidste år. Tendensen går igen i de foregående måneder.

Samtidig køber næsten dobbelt så mange danskere – 40 procent - i år varer ved hjælp af mobiltelefonen sammenlignet med i 2012, fremgår det af e-handelsanalysen foretaget af FIDH, Foreningen af Dansk Internet Handel. En væsentlig årsag til stigningen i mobilhandler er, at 77 procent af de danske familier i dag har en smartphone. For tre år siden var det kun halvdelen, viser tal fra Danmarks Statistik.

Gang i mobilerne i december
“Vores undersøgelser viser, at stadig flere danskere handler på de mobile enheder. Og når man målretter markedsføring mod mobilkunder, hvor mobilen er en vigtig del af deres handel, så bør det skabe en øget handel. Det gælder også i december,” siger kommunikationschef hos FDIH, Henrik Theil, der dog understreger, at de fleste køb stadig gøres på en pc eller stationær computer.

“Danskerne er hele tiden på deres smartphone, og vi hjælper dem med at gøre det hurtigere og mere overskueligt at købe julegaver eller tøj, sko og smykker til sig selv via mobilen,” siger Rasmus Nielsen fra TIMBAGO.

Fakta: 3 mobiltips der gør det lettere at julehandle
1. Brug Mobilepay eller Swipp. Flere og flere forretninger tager imod disse mobiloverførsler
2. Find gode tilbud. Download apps som TIMBAGO, så du hele tiden kan følge dine favoritbutikker, modtage deres nyheder og se deres varer og tilbud.
3. Hent inspiration. Google er ofte for uoverskueligt. Via shoppingapps kan du tilsendt notifikationer med nye tilbud.

Billedtekst:
JULEGAVER: Flere og flere danskere bruger mobilen, når de shopper julegaver. En væsentlig grund til den stigende mobilhandel er markant flere smartphones hos danskerne og helt nye shoppingapps.