Find vej: Forside » Artikler

Finanskrisen gjorde hardcore gulvlægger til smykkesælger på nettet

Da finanskrisen var på sit højeste, måtte 54-årige John Denker efter 20 år i gulvbranchen lægge nye planer. Nu fryder han og konen Winnie sig i stor succes med sin webshop for herresmykker, Marjoe.dkJohn Dencker var hardcore gulvlægger, gik aldrig med smykker og kunne knap håndtere en computer til at betale regninger over sin netbank. Men finanskrisens hårde konsekvenser udtyndede simpelthen ordrebogen på Johns gulvmonteringsfirma, hvilket pressede ham til at springe ud i noget af en udfordring.”Tanken om nethandel startede, da jeg var en tur i Lidl og så nogle meget flotte herreure, som jeg købte og solgte videre på QXL med fortjeneste på 2-300 kr. pr ur – og hermed blev tanken om nethandel skabt.”Smykker kom efterfølgende ind i billedet, og den største grund til dette er produktets nemme håndterbarhed. Smykker fylder ikke meget og er nemt og billigt at sende. Jagten blev sat ind på..

Designmarked på Det gamle Grønttorv i weekenden

På Det gamle Grønttorv i Valby – som netop nu er ved at blive omdannet til en helt ny bydel med 2.000 boliger - kan designelskere denne weekend opleve upcoming designere inden for alt fra beklædning og møbeldesign til keramik, smykker og kunst til det populære designmarked FindersKeepersSelvom byggeriet på Det gamle Grønttorv er i fuld gang med opførelsen af 2.000 boliger, summer området af aktivitet og liv – og området vil over de næste mange måneder byde på masser af spændende oplevelser for hele familien. I denne weekend – den 19-20. november - løber det populære designmarked FindersKeepers således af stablen i de store haller på Det gamle Grønttorv i Valby. Her vil flere end 150 små og upcoming designere inden for alt fra beklædning og møbeldesign til keramik, smykker og artworks sælge og udstille deres varer. Designelskere og andre interesserede kan derfor få et indblik i, hvad..

Miljø- og fødevareministeren: Nikkelallergikere skal beskyttes bedre

Flere end 300.000 danskere lider af allergi over for nikkel, viser en ny rapport fra Miljø- og Fødevareministeriet. Derfor vil Esben Lunde Larsen se på, om EU-reglerne for afgivelse af nikkel skal have et servicetjek.Omkring 10 procent af danske kvinder og én procent af danske mænd lider af allergi over for nikkel, som i langt de fleste tilfælde er udløst ved brug af øreringe. Det viser en ny undersøgelse, som Miljøstyrelsen har lavet i samarbejde med Videncenter for Allergi. Miljø- og fødevareministeren mener, at der er brug for at se reglerne efter i sømmene på EU-niveau.- Flere end 300.000 danskere har allergi over for nikkel. Det er rigtig mange, og derfor er der behov for, at vi ser på, om branchen overholder de gældende regler – og om reglerne for afgivelse af nikkel, skal skærpes, siger miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.De hyppigste årsager til udvikling af..

Sæt fut i de lange feriedage

Guide til 5 udflugter tæt på København, der kan få dine børn op af stolen. Sluk computeren og på med de praktiske sko.Fortvivl ikke over lange feriedage derhjemme, men brug dem til at udfordre dine ungers hang til computerspil ved at vise dem, at virkeligheden bugner af muligheder for sjov og action. Du skal bare lidt uden for København for at finde naturskønne områder, hvor man kan skyde med pil og bue, sejle med vikingeskib og kigge på stjerner, vikingemarkeder og søde dyr. Vi viser vejen til de bedste oplevelser for børn i Fjordlandet, som er området omkring to af Danmarks smukkeste fjorde, Isefjorden og Roskilde Fjord, ikke engang en times kørsel fra København.----AND ACTION! Jo, børn kan stadig løbe, skyde med bue og pil, sejle i en udhulet træstamme og kæmpe som vikinger. De skal bare have muligheden, og det får de i Sagnlandet Lejre, der er en historisk tumleplads..

Sidste skoledag: sådan er dit barn forsikret

I den kommende tid myldrer folkeskolens afgangsklasser ud til sidste skoledag, inden læseferien vanker. Kombinationen af fest og teenagere kan dog godt gå galt, og så er det vigtigt at have styr på forsikringerne.Der er ofte vandsprøjt, karamelkast, shopping og fest i vente, når landets mange elever fejrer afslutningen på folkeskoletiden. Men får dagen en uheldig udgang, er det godt at være forberedt. Her fortæller advokat Fatma Yandim fra ADVODAN om fire ting, du bør vide om dine forsikringer, inden du sender dit barn afsted til sidste skoledag.1. Hvis karamellerne rammer forkertDagens drillerier er som regel uskyldige. Men i kådhed rammer de hårde karameller måske en yngre elevs øjne for hårdt, eller vandballonerne er skyld i et brækket ben. Det kan også være, at aftenens fest og alkoholindtag resulterer i en ødelagt toiletvask eller køkkendør. Kort sagt: dit barn volder..

Fynsk guldsmedje gik online - og er i dag landsdækkende smykkeforretning i vækst

Pind J. Design i Svendborg er på få år blevet en af Danmarks største virksomheder inden for smykkebranchen. Det stiller krav til effektiv styring på tværs af de forskellige forhandlere og platforme. Løsningen har den succesfulde butik fundet i et integreret IT-system fra Visma, der samler alle dele af virksomhedens produkt- og kundeinformationer med økonomisystem, kasseløsning og webshop.Pind J. Design Guldsmedje i Svendborg er med sine 22 ansatte en af Danmarks største virksomheder inden for design, reparation og salg af guld- og sølvsmykker. Med egen produktion, salg af egne såvel som andre leverandørers produkter foruden reparation af smykker og ure, er der mange forskellige komponenter at holde styr på i hverdagen. Denne udfordring er ikke blevet mindre i takt med etableringen af en webshop tilbage i 2005, der siden opstarten har været i rivende udvikling og vækst.Bevarer..

Danskerne sætter rekord i at shoppe julegaver med mobilen

Flere smartphones og innovative shoppingapps betyder, at markant flere danskere køber julegaver med mobiltelefonen.Alt tyder på, at danskerne sætter rekord i at shoppe julegaver med mobilen i år. Antallet af danskere, der handler med mobilen er fordoblet fra 2012 til 2015, fremgår det af e-handelsanalysen foretaget af FIDH, Foreningen af Dansk Internet Handel. Vi køber også via mobilen i decemberOg de voksende, mobile købstendenser ventes at fortsætte i december, vurderer FDIH.“Vores undersøgelser viser, at stadig flere danskere handler på de mobile enheder. Og når man målretter markedsføring mod mobilkunder, hvor mobilen er en vigtig del af deres handel, så bør det skabe en øget handel. Det gælder også i december,” siger kommunikationschef hos FDIH, Henrik Theil, der dog understreger, at de fleste køb stadig gøres på en pc eller stationær computer.En væsentlig årsag til..

Flere og flere bruger mobilen i julehandlen

Stadig flere danskere bruger mobilen til at købe julegaver med, viser nye tal. Flere smartphones og innovative shoppingapps gør julehandlen lettere.“De seneste måneder har mere end 1.000 danske butikker i over 70 byer, primært tøj- og skoforretninger, registreret sig på vores app TIMBAGO, hvor de kan lægge deres varer ind. Samtidig vokser antallet af private danskere, som downloader app’en, så de kan købe butikkernes tøj. Det er populært, ikke mindst her i julen, fordi det er super nemt, og der kan være mange penge at spare”.Sådan lyder ordene fra Rasmus Nielsen, der er partner i shoppingapp-firmaet TIMBAGO. TIMBAGOs app downloades direkte på mobiltelefonen, hvor tøjforretninger, med app’en i hånden, kan tage et billede af deres varer og lægge dem ind i app’en. Herfra kan forbrugerne se tilbud på f.eks. bukser, sko og kjoler og købe tøjet. Stor stigning i mobilhandlerOg..

Et smykke er et evigt minde

For en kvinde er et smykke den mest personlige gave, hun kan modtage. Et smykke bæres på kroppen og minder til evig tid om den særlige anledning og om den person, der valgte at give gaven.Smykkerne fra SAN – links of joy består af armbånd, hals-kæder og øreringe og sælges fra guldsmedeforretninger over hele Danmark og i Norden. Kæderne er bløde og smidige, så de falder let om både hånd-led og hals, og de er slebet med diamanter, så de får en spændende blank og gnistrende overflade. De enkelte smykker kan skræddersyes efter kundens særlige ønske i fire farvekombinationer uden merpris og med enten fire eller otte rækker, så smykket kan gøres personligt. Der er fire farver at vælge imellem, og alle er fremstillet i sterlingsølv: den flotte blanke, den rå og sort-rhodinerede , den klassiske forgyldt i 18 karat guld og den rosaforgyldte, som er tidens farve. Kæderne til både..

Godt håndværk og smukke materialer har banet vejen for international succes

På under fire år har de to designere bag Spirit Icons skabt en international succes baseret på en stærk overbevisning om, at alle kvinder skal have råd til eksklusive smykker.Der er fokus på det gode håndværk i hvert eneste smykke fra Spirit Icons. Smykkerne er håndtegnede hjemme i den smukke landsbyidyl Strib på Fyn, hvor de to designere, Tim Christensen og Daniel Christensen, bor. Grundmaterialet er sølv, der forgyldes i gult eller rosa guld, oxyderes eller rhodineres. Smykkerne tegnes i Danmark, men fremstilles på en certificeret fabrik i Thailand. Zirkonerne bliver fattet i hånden, som var de ægte diamanter, så stenene reflek-terer lyset på smukkeste vis. Spirit Icons har eksisteret i mindre end fire år, alligevel eksporteres de unikke smykker allerede til lande som Sverige, Norge, Belgien, Spanien, Østrig og Tyskland og forhandles af flere end 100 danske guldsmede og..

Tryg: Indbrudstyvene stjæler mest i juli

Næstefter Grækenland er Danmark det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud per indbygger. Og juli er den mest indbringende måned for tyvene på hele året. De tager sig nemlig ekstra god tid, når danskerne er på sommerferie og stjæler for mere hvert sted. Smykker, ure og mobiltelefoner topper listen over mest stjålne genstande næstefter cykeltyverier.I 2014 planlagde mere end hver tredje dansker at holde sommerferie i udlandet, og intet tyder på, at færre rejser i år. Tværtimod melder rejsebranchen om rekordsalg, og det er kræs for indbrudstyvene, der i ro og mag benytter lejligheden til at tømme danskernes hjem for værdier.Det viser en ny undersøgelse, Tryg står bag, hvor selskabet har sammenlignet statistikker for anmeldelser af indbrud de seneste otte år. Og tendensen er klar: Selv om der bliver begået flest juleindbrud, er juli-indbruddene langt mere indbringende for..

Påske med renæssancens stærke kvinder

I påskeferien sætter Gammel Estrup – Herregårdsmuseet fokus på renæssancens stærke kvinder, og alle børn kan være med til at lave historiske smykker, som dem adelskvinder – og mænd – gik med dengang. Smykker var nemlig vigtige for både adelsmænd og kvinder i renæssancen. I form af ringe, store guldkæder og andre smykker, forsøgte de at vise hvilken, magt de besad. Derfor blev der naturligvis også brugt mange penge på at se så fornem ud.Museumsformidler Stine Lucia Rasmussens fortæller: ”Vi ved at Eske Brock og hans kone Christence Viffert her fra Gammel Estrup brugte mange penge på smykker, og det var både guldkæder til mænd og kvinder. I 1613 brugte Eske Brock det svimlende beløb på 160 rigsdaler for et smykke med diamanter til sin hustru. Det var virkelig mange penge, især når man tænker på at en smed fik 30 rigsdaler i løn om året”.Også Eske Brock og Christences Vifferts..

Kunst med dobbeltsigte

Kunstudstilling: Kunst med dobbeltsigte. En oplevelse for publikum. En hjælp til integrationen af unge kvinder i Aalborg, Bydelsmødre. I weekenden den 7.-8.marts har alle en unik chance for at se og købe god kunst. Faktisk er der mulighed for at få en totaloplevelse. Der er kunst, som kan ses og bruges - kunst og kunsthåndværk - musik og en cafe med et bredt og udbud. Samtidig kan man både ved køb af kunst, kaffe, kage m.m. støtte Bydelsmødrene i Aalborg. Det er 4. år kunstudstillingen løber af staben, og 24 kvindelige kunstnere fra nær og viser sin kunst frem. Nogle er fuldtidskunstnere, og andre kan bare ikke lade være. Der er alt fra store abstrakte malerier, stentøjsler til kunstfærdige smykker og tøj.Udstillingen foregår på: University College Nordjylland, Hobrovej 85, 9000 Aalborg, og er åben 7. – 8. marts 2015 fra kl. 11-16.Sidste år gav udstillingen så stort et overskud,..

Statens Kunstfonds Smykkesamling udstilles på Designmuseum Danmark

For første gang nogensinde kan et dansk publikum opleve en samlet udstilling med hele 153 smykker fra Statens Kunstfonds Smykkesamling. Værkerne præsenteres i et helt nyt, specialfremstillet udstillingsmøbel designet af Søren Ulrik Petersen. Udstillingen åbner på Designmuseum Danmark den 18. februar 2015 kl. 17.00. Siden 1978 har Statens Kunstfond indkøbt smykker, lavet af de mest anerkendte og eksperimenterende smykkekunstnere i Danmark, og denne udstilling kommer derfor til at rumme noget af det ypperste danske smykkekunst fra fem årtier.Den nye udstilling hedder #153 – Selected pieces from the Danish Arts Foundation’s Jewellery Collection, og som titlen fortæller, er der udvalgt 153 værker blandt samlingens knap 300 smykker. Kurateringen er foretaget af Jorunn Veiteberg og Kim Buck. Et nyt udstillingsmøbel til smykkesamlingenStatens Kunstfonds Legatudvalg for Kunsthåndværk og..

Sæsonpremiere for Pawn Stars på HISTORY®

Sjældne samlerobjekter, sjove og inspirerende historier - og masser af prutten om priserne. Der er noget at glæde sig til, når de garvede gutter fra successerien Pawn Stars slår dørene op til 24 helt nye afsnit på HISTORY® fra mandag d. 9. februar. Sjældne samlerobjekter, sjove og inspirerende historier - og masser af prutten om priserne. Der er noget at glæde sig til, når de garvede gutter fra successerien Pawn Stars slår dørene op til 24 helt nye afsnit på HISTORY® fra mandag d. 9. februar.Hver uge følger millioner af seere over hele verden med i Pawn Stars, som er den mest sete serie på HISTORY nogensinde. Siden premieren i 2009 har de farverige pantelånere fra den berømte Gold & Silver Pawn Shop i Las Vegas købt, solgt og taget pant i tusindvis af varer.Serien følger tre generationer af familien Harrison - bedstefar Richard, hans søn Rick og barnebarnet..

Fremadstormende dansk smykkedesign udvider

Smykkedesignerne Tim og Daniel fra Spirit Icons fortsætter succesen med deres smykkedesign og udvider nu deres online salg med en engelsk udgave af webshoppen. Tidligere har det været muligt for kunder i Sverige, Norge, Tyskland og Østrig at købe Spirit Icons smykker i fysiske butikker, hvorimod udvalget på hjemmesiden kun har været tilgængeligt på dansk.Den engelske webshop åbner endnu mere op for det europæiske marked, som allerede har taget godt imod det danske smykkedesign.Tim, fra Spirit Icons, fortæller, at de jævnligt modtager henvendelser fra kunder i flere europæiske lande og USA, der ønsker at bestille det danske smykkedesign.Med udvidelsen af den engelske webshop vil det i højere grad frembringe muligheden for at nå ud tildisse kunder, der har interesse i at købe de unikke smykker.Det stopper dog ikke her. Spirit Icons er nemlig allerede i gang..

Fleksibel Marketing - efter behov

Multimediedesigner Christina K. Sørensen har startet virksomheden ck-design, hvor hun hjælper mindre virksomheder med marketing relaterede opgaver på timebasis. Siden 2006 har Christina arbejdet som multimediedesigner/marketingassistent og har bl.a. erfaring inden for brancher som byggeri, smykker og miljø. Igennem Christinas ansættelser har hun erfaret, at marketing behovet kan varierer meget i løbet af året. Derfor tilbyder Christina marketing hjælp til mindre virksomheder på timebasis. Det vil sige virksomheden trækker kun på hjælp, når der er brug for det f.eks. i forbindelse med messer, seminarer el. kurser m.m., hvor de mangler nyt grafisk materiale.Online og offlineChristina kan hjælpe med både online og offline opgaver. Opgaverne kan f.eks. være opsætning af grafisk materiale som efterfølgende kan sendes til det ønskede trykkeri. Samtidig kan hun tilbyde grafisk hjælp..

DR1 skaber julestemning i dit tv

December er over os, og DR1 spreder julestemning over Danmark frem til jul. Både med hjælp fra de velkendte programmer, der året igennem har samlet familierne og med DRs tilbagevendende juleklassikere På DR1 har en række af kanalens mest populære programmer fået et juletvist, og fra december begynder julehyggen for alvor at brede sig.Det er vores julI fire programmer, med titlen 'Det er vores jul', tager vært Mette Bluhme Rieck til Den Gamle By i Aarhus, hvor hun dykker ned i julens historie for at undersøge, hvordan julen er blevet til det, den er i dag.I første program tager byens juleinspektør, Jens, hende med tilbage til 16 - 1700-tallets jul, hvor højtiden handlede om druk og uartige julelege. Helt frem til jul går 'Det er vores jul' bag kulisserne i museumslandsbyen.Spice med Price i Elk HornBrødrene Price besøger også en ældre dansk by i december. I de to..

Det store ”NØØØJ!” på lørdag i Tivoli

Der er tradition for at børn og voksne uanset om de vil det eller ej at udbryde i et spontant ”Nøøj!,” når juletræet med 20.000 lyspunkter tændes af Tivolis Julemand. I år bliver det i selskab med skuespillerne Bodil Jørgensen og Tommy Kenter, der sammen med Nissebandet hiver i håndtaget. Dermed lyder startskuddet på Jul i Tivoli, der i år byder på et nyt 2000 m2 stort Alpeland, åben juleaftensdag og udvidet Fyrværkerifestival. Carstensens porte åbner kl. 11:00 og juletræet tændes kl. 16:00. Jul i Tivoli er i år udvidet, så der er åbent fra den 15.11.14 og helt frem til den 4. januar i det nye år 2015. Når gæsterne kommer ind gennem Hovedindgangen, er det første de møder det nordiske område, hvor sølvkugler i ti-tusindvis, sneklædte grantræer og mekaniske nisser gør deres til at julestemningen indfinder sig. Det er også i det nordiske område, at..

Arkæolog og forfatter får Rosenkjærprisen 2014

Når DRs Rosenkjærpris skal uddeles den 23. november på P1liveX, P1’s nye vidensfestival, bliver det den hidtil yngste modtager i prisens over 50-årige historie, som skal hædres på podiet. Rosenkjærprisen, der er én af landets helt store og traditionsrige formidlingspriser og er på 50.000 kroner, går i 2014 til arkæologen og forfatteren, mag.art. Jeanette Varberg, som siden 2007 har været museumsinspektør på Moesgaard Museum ved Aarhus.36-årige Jeanette Varberg er en del af udstillingsteamet bag det nye Moesgaard Museum og faginspektør med ansvar for bronzealderudstillingen. Og man kan vist roligt kalde Jeanette Varberg bronzealderekspert. Hun har tidligere været med til at udgrave en bronzealderborg i Kroatien, holdt masser af oplæg og arrangeret diverse udstillinger om blandt andet bronzealderen, og så sent som forrige weekend var Jeanette Varberg fremme i medierne med..

Sandra Wallensgaard er logokunstner for Kvinder

66 kvinder udstiller billedkunst, skulpturer, smykker og unikatekstil på Kvinder & Kunst, der vises i Frederiksborg Centret den 4.-5. oktober. Udstillingen åbnes lørdag af Stine Bosse. Overskuddet fra udstillingen går til Girltalk.dk, Hillerød Kvindecenter og Zonta Internationals kvindeprojekter. Den 22-årige Sandra Wallensgaard fra Farum er kunstneren bag pigen med kasketten og glimtet i øjet, der inviterer til kunstudstillingen Kvinder & Kunst 2014.Trods sin unge alder har Sandra Wallensgaards allerede udstillet både på Frivilligcenter Græsted og i Farum Kulturhus, hvor hendes kvindemotiver har været en stor succes. Sandra Wallensgaards værker er en kombination af fotografi og billedkunst. Hun fotograferer først sine motiver, billedbehandler fotografiet og fortsætter derefter værket med malerpensel på lærred.- Når jeg har et billede, som jeg vil lave til..

Buytime.dk – Din online smykkebutik

Buytime er en flot og brugervenlig webshop, med speciale i flotte kvalitets smykker og ure. Webshoppen har et stort og varieret udbud af ure og smykker i stærke mærker som: Blomdahl, Aagaard, troldekugler, Seiko, Festina, Story m.m. Hvem er buytime.dk?Buytime.dk er en velassorteret webshop for de kvalitetsbevidste. Buytime sælger smykker og ure i høj kvalitet og i kendte mærker. Her kan købes både Blomdahl øreringe, Aagaard smykker, troldekugler, Christina watches, Seiko herre- og dameure og meget mere.Hvad kan buytime tilbyde?Smykkerne er smukt designede af flere store danske smykkedesignere, der sætter høj kvalitet og skønhed i højsædet.De flotte ure på webshoppen fortæller også om en høj kvalitet. Her kan købes smukke ure fra Christina watches, med ægte diamanter og ædelmetaller, farverig og festlige Festina ure, elegante Story ure og de altid populære og stærke Seiko..

Chokoladelingeri til Københavns kommende modeuge

Når Copenhagen Fashion Week løber af stablen i næste uge, vil danskerne kunne opleve et modeevent udover det sædvanlige; spiseligt designerlingeri lavet af ægte chokolade, præsenteret af Magnum og couture designeren Stasia. Det er ikke en let udfordring is-producenten Magnum stiller en dansk designer ved deres såkaldte ”Magnum Chocolate Challenge” ved den kommende modeuge. Udfordringen hedder nemlig, at en designer skal designe et sæt lingeri i spiselig chokolade og til denne unikke opgave, har Magnum håndplukket den populære couture designer Stasia Hallas. Stasia er et etableret navn i modebranchen og ikke mindst stærkt repræsenteret på landets røde løbere, hvor hun blandt andet har klædt Christiane Schaumburg-Müller, Julie Zangenberg og Caroline Fleming på.I tæt samarbejde med Magnum og et hold af landets bedste chocolatiers fra Frederiksberg Chokolade, vil Stasia ved sin..

Danskerne foretrækker rom - svenskerne er til billig whisky

Når danskere, svenskere og nordmænd flyver på ferie, handler de gerne taxfree varer. Men indholdet af taxfree poserne ser vidt forskellige ud i Skandinavien. Det viser Spies’ Top 5-liste over de mest populære taxfreevarer hos selskabets eget Thomas Cook Airlines Scandinavia. Flyselskabet, der er verdens største udbyder af toldfrie varer i luften, tilbyder over 900 forskellige varer. Helst køber vi parfume, hudprodukter, slik og spiritus.- Det er på de to sidste nævnte varegrupper, at skandinavernes indkøbsvaner er mest forskellige. Svenskerne foretrækker den billige whisky, nordmændene er til Baileys, mens mørk rom lige nu har overtaget gin’ens plads som danskernes foretrukne, fortæller kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.Når det gælder ”den søde tand”, er svenskerne storaftagere af saltlakrids og kasser med blandet slik. Nordmændene sværger til tyggegummi, mens..

Ny webshop med fokus på genbrug af guld og sølv

Danskerne kan nu bevare den danske sølv og guld arv ved at købe brugte smykker, bestik og korpus. En ny webshop sætter fokus på brugt guld og sølv som tager udgangspunkt i de enorme konsekvenser ved minedrift. Udover at man kan købe et smykke med historie bidrager man også til et bedre miljø. Danskerne elsker at pakke smykker op til fødselsdage, jul, bryllupsdage etc. Smykker er dyre at købe som nye da der er et stykke arbejde i smykket som forbrugeren skal betale for og så er der momsen. Nu er der kommet et bæredygtigt alternativ. Danskerne kan nu handle smykker med historie og samtidig få et unikt smykke som kan være en gave eller bare en forkælelse til en selv. Mange drømmer om et unikt smykke men har måske ikke råd til det og det bliver der nu lavet om på. ''Brugt guld og sølv'' som internet forretningen hedder, har specialiseret sig i guld- og sølv smykker..

Gør en god rejsehandel

Søger du tips og ideer til at gøre en god rejsehandel eller en genvej til den perfekte ferie, så se her. Vi er rigtig mange der godt kan lide at rejse, shoppe og gøre en god handel og når vi så kan kombinere tingene bliver det rigtig godt.Når vi rejser er humøret højt, livet nydes i højeste gear og vi har lyst til at shoppe tøj, ure, kosmetik, parfume, smykker og andre skønne ting, som giver livsglæde. Pengene sidder som regel lidt løsere, når vi er på ferie, men det betyder ikke nødvendigvis, at vi bare bruger løs uden at tænke på prisen. Vi vil gerne gøre en god handel, også når vi er under fjerne himmelstrøg, men det er ikke altid at vi ved hvad der er billigt og værd at gå efter på enkelte rejsemål.Det har rejsesitet Travelfreak.dk nu tænkt sig at gøre noget ved, de vil lave en liste fordelt på lande, som fortæller hvor der er penge at spare, når du..

Smykketrends med personligt præg

Både i vores arbejdsliv og privatliv er det vigtigt for os at signalerer det rigtige. Det gælder vores tøj og vores smykker. Derfor er der også en stigende efterspørgsel for smykker, der kan gøres personlige. Dette gælder alt fra armbånd med diverse charms til halskæder. Med udgangspunkt i det individuelle smykke har Jan Løvenhardt Hansen startet online shoppen, der har ændret navn til GiJan.dk ”Customize” er et ord som danskerne er blevet mere og mere bekendt med i løbet af de sidste år. Vi ønsker produkter, der er trendy, men som også viser vores individualitet. Derfor er der i stigene grad et marked for produkter, der netop tilbyder denne mulighed. Fra producent til producent er det forskelligt hvad mulighederne er, men GiJan har fra starten af lagt fokus på at skabe unikke produkter og tilbyder deres kunder medbestemmelse. Smykker med et personligt..

Åbne døre i Gentofte 2014

Kunsten gør hverdagen levende og nærværende! Oplev kunsten på en tur rundt i Gentofte i dagene 8.-11. maj og besøg kunstnere og kunsthåndværkere på deres værksteder og atelierer i kommunen. Åbne døre i Gentofte inviterer dig igen i år til en unik kunstoplevelse for hele familien.Du inviteres til at opleve kunsten og foråret på en tur rundt i Gentofte i dagene 8.-11. maj, hvor du kan besøge kunstnere og kunsthåndværkere på deres værksteder og atelierer i kommunen. Der vil i alle værksteder og hjem blive serveret lidt til ganen og et glas vin eller kaffe.I vil på ruten opleve rummet bag kunsten hos 29 kunstnere på 25 forskellige steder i kommunen. Det er 19. gang publikum inviteres indenfor på ateliererne til et anderledes møde med værkerne, nemlig dér hvor de bliver til.Åbne Døre i Gentofte er en anden måde at vise værkerne frem på for et publikum, uden om de..

Endelig blev tyvene stoppet

To tyve var i gang med det 14. indbrud i en families hjem i Vanløse, da familien kom hjem og overraskede dem. Men denne gang kom tyvene ikke ind. Huset var overalt blevet sikret med nye Lindrucker låse og glassikringer i alle vinduer og terrassedøre, og det hjalp!Da familien for nylig låste sig ind i sin villa i Vanløse, hørte de et dunk fra den anden side af huset og var hurtigt klar over, hvad der var på færde."Vi tog tyvene på fersk gerning, da de stod og kæmpede med terrassedøren efter at de havde opgivet at bryde ind gennem vinduerne. De havde stået der et stykke tid, og hørte ikke vi kom hjem". Faren gik rundt om huset og så to mænd med ryggen til, og råbte meget højt: ”Hvad laver I her?” Hold da op, de blev forskrækkede. "De truede mig med det værktøj, de havde, så jeg blev nødt til at lade dem komme forbi og så tog de flugten". Ny lås holdt tyvene udeHele 13 gange havde familien..

Ny dansk smykkedesigner imponerer

Nyt dansk smykkefirma imponerer med håndlavede kvalitets smykker i råt design.At smykker ikke længere er forbeholdt kvinder er noget det nyetablerede danske smykkefirma Black design har mærket, efter firmaets lancering i maj 2013. - Vi har erfaret, at der er et enormt marked for vores produkter, og interessen kommer fra både kvinder og mænd. Det er rent faktisk kommet bag på os, at efterspørgslen har været så stor. Men det er jo et positivt problem, udtaler medejer og designer Camilla Folkman Larsen.Black Design designer og producerer selv deres smykker i eget smykkeværksted i Hørsholm lidt uden for København. Firmaet har med deres unikke designs og rå look, formået at skabe smykker der henvender sig til begge køn. Flere kendte og mindre kendte danskere har allerede fået øjnene op for Black Designs håndlavede smykker og ordrerne vælter ind hos det lille firma, som nu overvejer at..

Afsløring: Over 750 netbutikker i Danmark er fup

e-mærket afslører kæmpe netværk af udenlandske netbutikker, der sælger kopier af kendte mærkevarer til danske forbrugere under dække af at være ægte. Flere danskere er hoppet i fælden, og fænomenet er kendt af både Politi, forbrugerorganisationer og myndigheder. Nu lancerer e-mærket en ny søgetjeneste, som gør det muligt for danske forbrugere at tjekke mistænkelige netbutikker. Danskernes forbrug på nettet stiger år efter år, og forventes også i 2013 at sætte ny rekord. Det gør os til nemme ofre for udenlandske it-kriminelle, der ved hjælp af falske netbutikker lokker penge, persondata og bankoplysninger ud af sagesløse danskere. Ifølge e-mærket, den danske mærkningsordning for sikker nethandel, har udviklingen inden for svindel i forbindelse med nethandel været støt stigende de seneste år. Ny undersøgelse fra mærkningsordningen afslører nu et omfattende netværk af fupbutikker..

Brudekjoler og gallakjoler fra hele verden til stort show i Sabro ved Aarhus

Brudesalonen Kennedys i Sabro ved Aarhus har været rundt i Europa og USA for at finde de smukkeste kjoler til forårets og sommerens bryllupper og fester i 2014, og viser nu alle herlighederne frem ved et stort show på Sabro Kro d. 17. oktober 2013. Bløde blonder, struttende tyl og fed satin er strømmet til Sabro den seneste tid. De lækreste kjoler har fundet vej fra hele verden, og nu skal de vises frem ved et overdådigt, men intimt show. Glimtende smykker og krystaller lyser op i efterårets mørke, og smukke piger fra hele Jylland har allerede fundet de kjoler, de skal fremvise til årets store modeshow.Det er både brudekjoler og gallakjoler, der bliver vist på catwalken på Sabro Kro. ?Hos Kennedys brænder vi for lækre kjoler og det både brudekjoler og gallakjoler, og vi vil så gerne invitere andre ind i dette glamourøse univers. På catwalken kommer både gallakjoler til den unge og til..

Ung dansk designer udlever karrieredrømmen, som selvstændig!

Christina Desiree Petersen er navnet på den unge 22 årige danske designer, som 4 Juli 2013 tog beslutningen om en karriere, som selvstændig i modebranchen. Hun droppede ud af uddannelsen på TEKO i Herning for, at kunne give firmaet "Noir Desire, Danish Design" alt sin opmærksomhed og tid.Hun lancere sin første taske kollektion som SS14 og vejen dertil har været hård. Dog er det gået meget stærkt og det takker hun samarbejdet med Helle Lebech for, som er hendes kontakt og kommunikative mellemled til produktionen.Hele ideen bag designet og dets kendetegn startede i Herning i februar 2013, blot 8 måneder siden. Et penalhus til diverse skolesager skulle skaffes og det blev et hjemmedesignet et af slagsen i sort læder, som endte ud med, at have en meget speciel taske form. Den specielle V-form på penalhuset, fik meget opmærksomhed og hun besluttede sig derfor for, at viderudvikler på..

Nyt sigøjnertrick mod ældre kan forhindres

En række danske medier kunne 12. august berette om en ny form for tricktyveri, hvor ældre borgere frarøves halssmykker. Fremgangsmetoden er udspekuleret, da de ældre ikke oplever noget, før det er for sent, i og med guld- eller sølvsmykket erstattes med et falsk smykke om halsen. Tricktyveriet udføres af en sigøjnerbande i bil og er ikke set før ifølge Fyns Politi. Imidlertid er det muligt for de ældre at tage en række forholdsregler i hverdagen for at undgå den nye franarring af smykker, fortæller ekspert og foredragsholder Sunny Cagara:?Det er en god idé, hvis de ældre putter halssmykket under skjorten, dækker det til med et tørklæde eller lader det blive i tasken på vej til fest. Der findes taskelåse, som kan anvendes til formålet, hvis der er tale om et dyrt, ægte smykke, eller den ældre måske ikke ser så godt og derfor nemt kan blive ramt.?Sunny Cagara har blandt andet undervist..

Magnum chokoladesmykker åbner dagens smykkeshow

Da knap 200 danske mode-eksperter, bloggere og andre fashion-entusiaster ankom til Nimb ved dagens smykkeshow, havde de forventet et storslået smykkeshow med Danmarks største smykkebrands. Og det fik de. Hvad de også kunne nyde synet ? og smagen ? af, var Danmarks første smykkekollektion, produceret af Magnum og lavet af ægte og bæredygtig chokolade. Smykkerne er lavet i samarbejde med danske smykkedesignere og blev båret af modeller ved dagens show, til stor begejstring blandt de overraskede gæster. Facts:? Magnum chokoladesmykkerne er designet af: Marianne Dulong, Facon Facon, Josephine Bergsøe, Von Lotzbeck, Sloan Sable og Sif Jakobs Jewellery.? Magnum chokoladesmykkerne er kreeret af to danske chokolademagere og kollektionen på 6 smykker indebærer omkring 100 timers arbejde. ? Smykkerne er lavet udelukkende af chokolade, håndlavet fra bunden og pyntet med detaljer, støbt i..

Chokoladesmykker på catwalken under modeugen

Smyk dig med chokolade: I år kan danskerne opleve unikke chokoladekreationer på modeugen i København i næste uge. Is-producenten Magnum har i samarbejde med et udpluk af de største danske designere skabt en opsigtsvækkende kollektion af smykker ? lavet i ægte chokolade, lige til at tage på og til at spise! Chokolade og champagne hører modeugen til. Men for første gang i den danske modeuges historie har chokoladen fundet vej helt op på catwalken. Magnum har i samarbejde med toppen af danske smykkedesignere, kreeret en kollektion i ægte bæredygtig chokolade. Smykkerne vil blive båret af modeller ved årets modeuge og kan på lige så bæredygtig vis nydes efterfølgende. Magnum-initiativet er en hyldest til de danske smykkedesignere, der for første gang nogensinde afholder et show under modeugen i København. Hver enkel af de designere, der er repræsenteret på modeugens første smykke-show..

Foråret fejres i Andelslandsbyen

Det bliver et par skønne dage i det grønne, når Andelslandsbyen byder indenfor til den årlige forårsfestival med marked, dyr og musik.Nyd en dejlig dag i Andelslandsbyens grønne omgivelser, når der den 25. og 26. maj åbnes for Nyvangs store Forårsfestival. Der bliver en herlig stemning på markedet, hvor boderne faldbyder alt fra uld, glas, kunsthåndværk, keramik og smykker til øl og spegepølser.Ved udstillingen af racekaniner fra Holbæk Kaninavlerforening er der mulighed for at se, hvordan man kan træne kaniner til at hoppe.Odsherred Fjerkræklub m.fl. udstiller racehøns, og man kan få gode råd til det private hønsehold og de forskellige racers kvaliteter og særpræg.For børnene er der mulighed for at købe en ridetur og hele familien kan købe en tur med vores hestevogn rundt i landsbyen.Alle husene i landsbyen er åbne og der er aktiviteter rundt omkring. I Brugsens stuer sidder..

Farvel miniature-model; goddag til ekstra krydderi på hverdagen

Vi flygter fra forårets frostgrader, og danskerne bestiller tusindvis af rejser sydover i disse uger. Men hvordan sikrer danskerne, at de gode ferieminder bevares længst muligt ? også ind i de kolde måneder, som vi med sikkerhed ved vender tilbage?Ugerne efter påske er traditionen tro de uger, hvor hovedparten af sommerrejserne bestilles. Op mod 1000 rejser sælges dagligt i disse uger, og i år er ingen undtagelse den aktuelle lockout af skolebørn til trods. Men hvordan pakker vi danskere minderne ned i kufferten, når vi skal hjem fra en god ferie og tilbage til dagligdagen. Er det stadigvæk en miniture-model af den store seværdighed, man har set, som man vil have med hjem til kaminhylden. Over halvdelen af danskerne køber stadigvæk lokale souvenirs i stor stil, når de rejser på ferie (58 %), og de skal ikke bare pynte på hotelværelset. De skal helt med hjem til den danske matrikel, så..

Påsketyve på guldjagt

Høje guldpriser gør smykker specielt attraktive for indbrudstyve. Undgå at opbevare smykkerne let tilgængelige på badeværelset og i soveværelset er rådet fra forsikringsselskabet If.Tyvene kan i løbet af få minutter komme af sted med store værdier, hvis let omsættelige og dyre genstande ligger frit fremme.Indbrudstyve elsker alt værdifuldt, som hurtigt og let kan puttes i en taske. Smykker, dyre ure, sølvtøj og kontanter står øverst på ønskelisten.?Guldpriserne er steget markant de senere år, så smykker er blevet meget eftertragtede? påpeger kommunikationschef i If Skadeforsikring, Rikke Thomsen.?Det bedste du kan gøre for at undgå tyveri i påsken er at aftale med dine naboer, at de holder øje med dit hus, mens du er bortrejst. Bed dem om at tømme postkassen og putte affald i din affaldssæk. Uanset hvor godt man sikrer sin bolig med alarm og lignende tiltag, er nabohjælp meget..

Følg din indre passion og bliv din egen chef!

Kom godt i gang og stærkt videre. Det er hovedbudskabet for den kommende Iværksættermesse i Køge, der er målrettet iværksættere, selvstændige og virksomhedsejere, som søger hjælp og inspiration til opstart, drift og vækst af egen virksomhed.Det handler om, hvordan man booster sin forretning og at skabe flere arbejdspladser. Og hvordan gør man så lige det? Svarene kan man finde på Iværksættermessen, der er arrangeret af Expo Viva i partnerskab med Køge Erhvervsservice.På messen vil der være mulighed for at møde en lang række rådgivende virksomheder, der står klar med gratis rådgivning. Blandt udstillerne vil være advokater, revisorer, banker, online og branding eksperter samt leverandører af produkter og serviceydelser.- Messen er en invitation til alle, der går med en iværksætter i maven eller som har været i gang i et stykke tid, men som søger fornyet inspiration. Den 6. april kan man..

Dagmarkorset går som varmt brød

Man skulle tro, at smartphones, cool it-grej og kameraer er det, der står øverst på ønskelisten hos forårets konfirmander. Virkeligheden er dog, at smykker med historie og symbolik ikke er gået af mode. Hos Plaza Ure & Smykker går det gode, gamle Dagmarkors som varmt brød. ?Vi er i hård konkurrence med både tøj, sko og nye gadgets som smartphones og bærbare pc?er ? og alligevel oplever vi et stigende salg i mere traditionsrige gaver, som står både på pigernes og drengenes ønskeseddel. Pigerne ønsker sig sølvkæder med Dagmarkorset, og drengene går efter halssmykker med graveringer, fx deres fødselsdato og lignende?, fortæller Thomas Dusinius Kronevald, retail director hos Plaza Ure & Smykker.Et dronningesmykkeDagmarkorset blev fundet for 330 år siden, og er endnu flere hundrede år gammelt, og det er fortsat en dronning værdig. Det regnes for at være Danmarks største nationalklenodie, og..

Nyt i Danmark: Smykker til din bil

Pynt din bil med smykker, der får lyset til at spille...Klar akryl i smukke farver og former, der får lyset til at lege og spredes, når solens stråler rammer. Det er kernen i den kollektion af smykker til biler, som dotupyourcar har udviklet i samarbejde med en af Danmarks mest hippe designere af akrylsmykker og ophæng, der giver en ny dimension til rummet ? og nu altså også til din bil.Dotupyourcar.com, som sælger pynt til kvinders biler, drives af tidligere chefredaktør Lilli Henriksen. Bilsmykkerne er designet og formgivet af Lene Gabay, som driver firmaet By Gabay. Til dotupyourcar har hun nu skabt en frisk og farverig kollektion, der kan smygs som en halskæde om din bils bakspejl og på den måde skabe dynamik i bilens kabine. Der er tre slags vedhæng ? ugler, stjerner og måner - i forskellige funklende farver. Vedhængene er 4-6 cm og ganske få millimeter tykke. Desuden er der en..

Danskerne storhandler eksklusive brugte varer

Danskerne handler i stigende grad brugte eksklusive varer på nettet. Alene i 2012 blev der handlet dyre ure, smykker, accessories og pelse for mere end 294.000.000 kr. på DBA. Selvom krisen stadig ulmer, er danskerne ikke blege for at hive den store tegnebog op, når de køber brugt på nettet. En ny opgørelse fra Danmarks største handelsplads på nettet, DBA, viser, at der i 2012 blev sat mere end 240.000 varer til salg i den helt eksklusive ende. I reelle handeler lyder omsætningen på mere end 294.000.000 kroner. Det er en stigning på 48 % siden 2011.?Generelt for i år har vi oplevet en stødt stigende brugthandel på nettet. Jeg er overbevist om, at stigningen skal ses lyset af den økonomiske krise. Danskerne er simpelthen blevet mere bevidste omkring deres forbrug, men det betyder jo ikke, at man afviger fra at købe eksklusive varer. Man køber dem bare brugt?, fortæller kommunikationschef..

Alt om Håndarbejde messen

Københavns første håndarbejdsmesse Den 1., 2. og 3. februar 2013 slår JSL EXPO i samarbejde med de førende danske medier inden for håndarbejde dørene op til 3 inspirerende messedage i Rødovrehallen. Her kan de besøgende møde alle de førende forhandlere af artikler indenfor håndarbejde. Igennem mange år har det i flere jyske byer været en tradition at afholde håndarbejdsmesser for et stort og trofast publikum. Nu har vi besluttet os for, at der skal afholdes en toneangivende håndarbejdsmesse for hele Østdanmark med placering i København. Alt om håndarbejde messen vil give publikum nogle inspirerende dage med store kreative oplevelser til dig, som interesserer sig for håndarbejdets mangfoldige univers. Danskernes interesse for håndarbejde har igennem de senere år været stærkt stigende og er i dag i en rivende udvikling. Håndarbejde og kreative sysler er blevet en af de helt store trends i..

Smykkemoden er gået fra det diskrete til det prangende fra det dyre til det billige

Der er sket et trendskift indenfor smykkemoden. De dyre guld- og sølvsmykker bliver udskiftet med prangende og store modesmykker til billigere priser.Der er startet en verdensomspændende trend hvor modesmykker er blevet ret populære især hos de unge piger og kvinder som investerer deres penge i. Efterspørgslen på modesmykker skulle på en eller anden måde besvares så derfor har en ny og spændende smykke webshop ved navnet Chipii.dk set dagens lys. -Hos Chipii.dk finder man moderigtige og bredt udvalg af halskæder, armbånde, øreringe, ringe og mange andre spændende ting meget gode priser - så alle kan være med, fortæller Chipii.dk?s ejer Ramazan GürelGuld og sølvpriser slår rekordGuld og sølvpriser er i rekordniveauet hvor der har været stigninger på over 20 % bare i 2012. Grunden til at priserne er tordnet i vejret er at, de bliver betragtet som sikker havn under krisetider og dette..

Stor stigning i julesalg på nettet

Handlen på nettet steg med hele 40 procent på én uge, da sneen faldt. Sammenlignet med sidste år er det en voldsom stigning - og især smykker og ure er populære, viser tal fra tjenesten Webshopindeks, der måler danske netbutikkers salg.I forhold til sidste års 24% fremgang i omsætningen i starten af december, er dette års 40% fremgang en markant stigning.Selvom posten først skal frem med pakken, så venter mange til december før gaverne købes online. Således ses en stor stigning i salget i uge 49 i forhold til uge 48. Seneste analyse fra Webshopindeks.dk viser at danske webshops i sidste øgede deres omsætning med hele 40% i forhold til ugen før. Besøgstallet i shoppene steg med 14%, og samtidig blev konverteringsraten også noget højere (konverteringsraten dækker over andelen af besøg, hvor brugeren køber). Webanalytiker Jacob Kildebogaard fra Webshopindeks.dk udtaler: "Det er interessant..

Julehandlen fremmer e-fakturering

E-fakturering bliver det helt store blandt mindre og mellemstore virksomheder i 2013. Dét mener Danmarks største Microsoft Dynamics hus, der er ude og vise de mindre og mellemstore virksomheder hvad e-fakturering kan gøre for dem. Guldsmede drukner i faktura-arbejdet. Julen er så absolut deres højsæson for salg af smykker og køb af guld, sølv og ædelstene. NORRIQs C5 Manager, Heini Frederiksen, der har været ude og besøge en hel del guldsmedeforretninger fortæller:‒ Guldsmedene er ved at vælte under læsset af papirfakturaer og det store arbejde der ligger i at håndtere dem. Det er ikke usædvanligt, at blot én faktura indeholder 100 varenumre. Disse skal hver især tastes ind i økonomisystemet. Man kan sagtens forstå, hvorfor det er så stort et arbejde for guldsmedene og hvor mange fejl, der kan ske, når de samtidigt skal gå til og fra for at ekspedere deres kunder. De har virkelig..

LUXUX donerer konfirmationskjolen

At blive konfirmeret er en stor og vigtig begivenhed. Og for mange piger er kjolen det absolut vigtigste. Men udgifterne til konfirmationsfesten er for nogle familier helt uoverskuelige, og nu hvor julen også banker på døren, har designer Anne Toftild Boel fra Vester Hassing, nær Aalborg, besluttet at donere hele hendes lager af udgåede LUXUX konfirmationskjoler til piger fra trængte familier i hele landet. På den måde bliver der forhåbentlig både råd til jul og konfirmation.Anne Toftild Boel er indehaver af kjolebutikken LUXUX i Vester Hassing, der ligger 10 kilomenter nordøst for Aalborg. Hun sælger brudekjoler, selskabskjoler og ikke mindst konfirmationskjoler. Anne Boel har været selvstændig i 17 år, og har altid haft lyst til at gøre en forskel og hjælpe andre, og nu har hun fået en ide. Alle har ret til en ny kjole?For de fleste piger er konfirmationskjolen en stor del af festen,..

Unge iværksættere skaber brand i smykkebranchen

Selvom iværksætterne Sebastian Krausing (21) og Morten Zachariasen (20) hver især har travlt med deres respektive virksomheder, så har de gjort plads i deres kalendere for at kunne mødes om at opstarte det fashionable smykkebrand KrauZach.I et lille hus på Strandvejen nord for København sidder to drenge på henholdsvis 20 og 21 år og udlever deres fælles drøm. Deres hoveder er fulde af idéer men deres skoletasker er fyldte med bøger ? og det hæmmer processen en smule. De drømmer nemlig begge om at leve livet som fuldtidsiværksættere. Sebastian Krausing på 21 år læser Medieproduktion og ledelse, og driver på sidelinjen online bilmagasinet Bilsektionen.dk. På den anden side af skrivebordet sidder Morten Zachariasen som læser til Markedsføringsøkonom og driver nattelivssitet -og App?en Barsektionen. Det er ikke helt tilfældigt at de to entreprenører har navngivet deres respektive..

Julemarked i Job- & Aktivitetscenteret

Der er rig mulighed for at finde unika julegaver, når Job- & Aktivitetscenteret i Gentofte Kommune slår dørene op til sine værksteder og inviterer til julemarked lørdag den 24. november kl. 10.30-16.00Traditionen tro holder Job- & Aktivitetscenteret for voksne med udviklingshæmning julemarked med salg af egne produkter, julecafé og musik. Man kan bl.a. finde smukke håndlavede krus, skåle og smykker i keramik, slidstærke håndvævede viskestykker i flotte farver, babysengetøj, håndmalede julekort, unika julepynt, rugbrødsforme i træ, bordskånere, træinstrumenter og diverse julegodter. Grønne grene og genbrugssalgJulestemningen begynder allerede på Job- & Aktivitetscenteret parkeringsplads, hvor Nextjobs Gartnerteam sælger pyntegran, troldgrene og andet julegrønt. De får følgeskab af iGenbrug, der sælger genbrugseffekter fra en stor container på pladsen. iGenbrug er et nyt projekt i..