Find vej: Forside » Artikler » Fremadstormende dansk smykkedesign udvider

Fremadstormende dansk smykkedesign udvider

Lagt på asias.dk den 24-01-2015 af webmaster

Smykkedesignerne Tim og Daniel fra Spirit Icons fortsætter succesen med deres smykkedesign og udvider nu deres online salg med en engelsk udgave af webshoppen. Tidligere har det været muligt for kunder i Sverige, Norge, Tyskland og Østrig at købe Spirit Icons smykker i fysiske butikker, hvorimod udvalget på hjemmesiden kun har været tilgængeligt på dansk.
Den engelske webshop åbner endnu mere op for det europæiske marked, som allerede har taget godt imod det danske smykkedesign.

Tim, fra Spirit Icons, fortæller, at de jævnligt modtager henvendelser fra kunder i flere europæiske lande og USA, der ønsker at bestille det danske smykkedesign.

Med udvidelsen af den engelske webshop vil det i højere grad frembringe muligheden for at nå ud til
disse kunder, der har interesse i at købe de unikke smykker.

Det stopper dog ikke her. Spirit Icons er nemlig allerede i gang med at planlægge endnu en udvidelse af forretningen, så flere dele af verden vil have mulighed for at købe det danske smykkedesign.

Tim og Daniel har begge erfaringer fra den skandinaviske ur- og smykkeindustri. I kombination med deres flair for design af smykker har det været medvirkende til at gøre brandet ’Spirit Icons’ populært.

Bag smykkedesignet ligger tanken om de endeløse kombinationsmuligheder med at sammensætte halskæder, armbånd og øreringe med de mange forskellige iconer og charms. Alle Sprit Icons smykker er fremstillet i hånden og laves af 925 sterling sølv, oxyderes sølv eller guldbelagt med 14 karat guld, hvilket er ensbetydende med, at produkterne er af høj kvalitet. Sammenkoblingen af kombinationsmulighederne og Spirit Icons brede sortiment er ensbetydende med, at kunden har gode muligheder for at sætte sit eget præg på produktet og fremhæve sin individuelle stil.