Find vej: Forside » Artikler » Ny webshop med fokus på genbrug af guld og sølv

Ny webshop med fokus på genbrug af guld og sølv

Lagt på asias.dk den 17-06-2014 af webmaster

Danskerne kan nu bevare den danske sølv og guld arv ved at købe brugte smykker, bestik og korpus. En ny webshop sætter fokus på brugt guld og sølv som tager udgangspunkt i de enorme konsekvenser ved minedrift. Udover at man kan købe et smykke med historie bidrager man også til et bedre miljø. Danskerne elsker at pakke smykker op til fødselsdage, jul, bryllupsdage etc. Smykker er dyre at købe som nye da der er et stykke arbejde i smykket som forbrugeren skal betale for og så er der momsen.
Nu er der kommet et bæredygtigt alternativ.

Danskerne kan nu handle smykker med historie og samtidig få et unikt smykke som kan være en gave eller bare en forkælelse til en selv. Mange drømmer om et unikt smykke men har måske ikke råd til det og det bliver der nu lavet om på. ''Brugt guld og sølv'' som internet forretningen hedder, har specialiseret sig i guld- og sølv smykker samt bestik, korpus og mønter. Der er et bredt udvalg for både mænd og kvinder i alle aldre.

Der er masser af dansk sølv arv og en masse flotte smykker fra 1900 tallet til nyere tid. Priserne er genbrugspriser og man sparer faktisk også momsen på købet, da der her er tale om brugt moms ordningen hvilket betyder en reduceret pris for kunden.

Der er massere af spændende brugte smykker til genbrugspriser som gør at man altid kan gå på opdagelse i den danske sølv og guld arv og samtidig gøre et godt køb